Santos gewoon weer basisspeler bij NEC

Reacties

De reserverol van Christian Santos bij NEC lijkt van korte duur. Trainer Ernest Faber heeft laten weten dat hij vanaf nu 'gewoon' weer zijn sterkste elf gaat opstellen.

Santos gewoon weer basisspeler bij NEC

'We gaan de beste spelers opstellen. Dat lijkt mij het beste. We kunnen de play-offs om Europees voetbal halen en dat zou voor NEC een hoofdprijs zijn', aldus Faber tegen FOX Sports. 'Iedereen is nu gebaat bij rust. We willen ook geen scheve verhoudingen creëren. Dan krijg je onrust binnen het team.'

NEC maakte afgelopen weekend bekend dat Santos (27) zijn basisplaats voor de rest van dit seizoen kwijt was geraakt aan Mihai Roman, omdat zijn contract over een paar maanden afloopt en hij niet wil bijtekenen. Die beslissing zorgde voor veel ophef. Santos onderstreepte zondag tegen De Graafschap nog maar eens zijn belang voor NEC. De invaller speelde sterk in de Gelderse derby, die in 1-1 eindigde.

Overigens moet NEC het zondag tegen PSV wel zonder Santos stellen. Hij kreeg tegen De Graafschap namelijk zijn vijfde gele kaart en is daardoor voor een duel geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.