Santos gaat er met gestrekt been in tegen Neymar en Barça

Reacties

Vanwege onrechtmatigheden rond de transfer van Neymar heeft zijn voormalige club Santos een langdurige schorsing voor de Braziliaanse aanvaller geëist. De 23-jarige vleugelflitser zou zich schuldig hebben gemaakt aan contractbreuk.

Santos gaat er met gestrekt been in tegen Neymar en Barça

Santos heeft de FIFA gevraagd te bemiddelen bij de strijd tussen de club en Neymar. De Braziliaanse buitenspeler vertrok in de zomer van 2013 naar Barcelona, maar die overgang zou volgens zijn voormalige club onrechtmatig tot stand zijn gekomen. In een eerder stadium deed het vertrek van de Braziliaan ook al stof opwaaien over de betaalde transfersom.

Volgens zijn toenmalige Braziliaanse werkgever zou de 67-voudig international zonder toestemming zijn vertrokken naar Spanje en eist daarom nu een halfjaar schorsing voor de speler, 55 miljoen euro ter compensatie en maatregelen tegen de Catalaanse club.

Neymar is zich echter van geen kwaad bewust en beweert in het bezit te zijn van een brief van de president van Santos, waarin de bestuurder hem in 2011 al toestemming gaf om te praten met zijn droomclub uit Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.