Sander van de Streek op weg naar Turkije

Reacties

Sander van de Streek vervolgt hoogstwaarschijnlijk zijn loopbaan in Turkije. De dertigjarige middenvelder liep afgelopen seizoen uit zijn contract bij FC Utrecht en kan nu een contract tekenen bij Antalyaspor.

Sander van de Streek op weg naar Turkije
© Pro Shots

Van de Streek was de afgelopen seizoenen een bepalende speler in Stadion Galgenwaard en dus was FC Utrecht er veel aangelegen de middenvelder in Nederland te houden. Van de Streek kreeg een stevig contractvoorstel, maar besloot uiteindelijk FC Utrecht te verlaten. De belangrijkste motivatie was dat hij nog één keer over de landsgrenzen wilde spelen.

In de voorbije maanden was er interesse uit diverse internationale competities. Uiteindelijk lijkt de keuze te zijn gevallen op Antalyaspor. De Turkse club wil ver gaan voor de middenvelder uit Barneveld. De verwachting is dat een deal op korte termijn wordt afgerond.

Van de Streek speelde uiteindelijk 212 competitiewedstrijden voor FC Utrecht, waarin hij 57 keer scoorde. De oud-speler van Vitesse en SC Cambuur ging in een ver verleden al een ander buitenlands avontuur aan: in 2013 speelde Van de Streek voor FC Flora Tallinn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.