Samsunspor en FC Groningen wachten op Zeefuik

Reacties

Samsunspor heeft verregaande interesse in Género Zeefuik, de fysiek sterke spits van FC Groningen. Algemeen directeur Henk Veldmate verwacht dat zijn overgang deze week rond zou kunnen komen, maar de bal ligt in dit geval bij Zeefuik.

Samsunspor en FC Groningen wachten op Zeefuik

Zeefuik moet de clubs laten weten of hij de overstap naar Samsunspor, dat uitkomt op het tweede niveau in Turkije, wel of niet ziet zitten. Of de aanvaller, die in het verleden uitkwam voor FC Dordrecht, NEC en PSV, op korte termijn een beslissing gaat nemen is de vraag. Door privéomstandigheden heeft hij zijn besluit nog niet genomen.

Ondertussen is de Trots van het Noorden drukdoende om Simon Tibbling (19) naar stadion De Euroborg te halen. De clubleiding voerde deze week gesprekken met Djurgårdens IF, de huidige werkgever van de Zweedse middenvelder. 'Een zeer interessante speler, die zowel in de as als aan zijkant van het middenveld uit de voeten kan', laat Veldmate weten aan Voetbal International.

'We hebben de mogelijkheden afgetast en het is even de vraag of de overgang in deze transferperiode beklonken kan worden', aldus de algemeen directeur van Groningen. 'Is dat niet mogelijk, dan schuiven we de transfer op naar het volgende window in de winter. Ook dat is besproken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.