Samenwerking VI en FC Afkicken op Deadline Day

Reacties

Voetbal International en FC Afkicken bundelen de krachten op de laatste transferdag van de grootste Europese voetballanden. Beide redacties zorgen er voor dat woensdag 31 augustus letterlijk alles rondom transfers online te volgen is.

Samenwerking VI en FC Afkicken op Deadline Day

Deadline Day markeert het einde van de transferperiode in Nederland en de grootste Europese voetballanden. Paniekerige technisch directeuren, wanhoopsaankopen, afgeketste deals en een enorme stroom aan geruchten - het zijn de ingrediënten voor een dag vol voetbalnieuws.

Voetbal International volgt alle ontwikkelingen via de social media-kanalen en uiteraard VI.nl op de voet. Een van de speerpunten daarbij is VI Live, de liveblog die al voor het ontbijt in volle galop schiet. Vanaf 06.00 uur kan iedereen volgen wat zich in binnen- en buitenland voltrekt, kan de VI Transferquiz gespeeld worden en staan alle last-minute-transfers en mutatieoverzichten per Eredivisieclub op een rijtje.

FC Afkicken
Vanaf 19.00 uur is in diezelfde blog de liveshow van FC Afkicken te volgen, tot aan de deadline van middernacht. In de studio zullen de laatste deals en de gehele transferzomer worden besproken met de VI-clubwatchers van Ajax, Feyenoord, PSV en wordt op geheel eigen wijze met tal van andere gasten het fenomeen Deadline Day belicht. Bovendien wordt er live geschakeld met kenners elders, zodra er ontwikkelingen zijn.

VI (#VIDeadlineDay) en FC Afkicken (#FCAfkicken) gooien de transferperiode woensdag met een flinke knal in het slot. Met de voetbalvolger als grote winnaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.