Salariseisen Van der Vaart struikelblok voor FC Midtjylland

Reacties

Hoewel technisch directeur Claus Steinlein bevestigt dat FC Midtjylland het geweldig zou vinden om Rafael van der Vaart aan te trekken, stelt hij dat dit waarschijnlijk onhaalbaar is.

Salariseisen Van der Vaart struikelblok voor FC Midtjylland

Van der Vaart (33) was vanmiddag aandachtig toeschouwer bij het competitieduel van Midtjylland met Silkeborg (3-0 winst). De spelmaker sprak tijdens dat treffen met Steinlein over een mogelijke overgang naar Midtjylland.

'Hij wilde gewoon ons stadion zien en kennismaken met onze club', reageerde Steinlein tegenover het Deense Eurosport. 'Dat is natuurlijk alleen maar goed. Hij is meer dan welkom. Het zou geweldig zijn als wij Van der Vaart naar Midtjylland kunnen halen.'

Toch verwacht Steinlein niet dat dit op korte termijn gaat gebeuren. 'Het gaat lastig worden. Hij moet ook aan zijn geld denken. En er zijn veel andere clubs die bereid zijn om zijn salaris te betalen.'

Van der Vaart zit op een dood spoor bij Real Betis, waar hij ondanks een tot 2017 doorlopend contract mag vertrekken. Hij speelde eerder voor Hamburger SV, Tottenham Hotspur, Real Madrid en Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.