Sahin kiest met Groenendijk voor ervaren rechterhand bij Antalyaspor

Reacties

Alfons Groenendijk heeft een nieuwe club gevonden. De 57-jarige oefenmeester wordt bij Antalyaspor de rechterhand van hoofdtrainer Nuri Sahin, die ook Michael Lindeman aan zijn staf toevoegt.

Sahin kiest met Groenendijk voor ervaren rechterhand bij Antalyaspor
© Pro Shots

Antalyaspor, de huidige nummer veertien van de Turkse Süper Lig, baarde vorige week opzien door Sahin aan te stellen als opvolger van de ontslagen Ersun Yanal. De debuterend trainer stond dit seizoen tijdens alle acht competitieduels in de basis. Het is de bedoeling dat Sahin ook speler blijft. Met Groenendijk en Lindeman beschikt Antalyaspor over twee ervaren assistent-trainers.

'Voor mij is dit een prachtige uitdaging', reageert Groenendijk op Leidenamateurvoetbal.nl. 'Het schijnt een hele mooie stad te zijn en geweldig gelegen. Ik was het thuis zitten ook wel beu en dit komt als geroepen. Ik heb erg veel zin om aan deze klus te beginnen. De club wil een nieuwe koers gaan varen en ik wil daar graag een bijdrage aan leveren.'

Groenendijk en Lindeman hebben een contract getekend tot het einde van het lopende seizoen. Voor Groenendijk is het zijn eerste klus sinds zijn vertrek bij Al-Wahda, waar hij de rechterhand was van Mark Wotte. Lang duurde dat avontuur echter niet. Nog voor het eerste duel werd gespeeld, werden Wotte en Groenendijk op non-actief gesteld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.