Sahin en Groenendijk toveren Antalyaspor om tot beste van Turkije

Reacties

Het Antalyaspor van trainer Nuri Sahin is uitstekend in vorm. De ploeg won maandag met 4-1 van Hatayspor en bleef zo voor de tiende wedstrijd op rij ongeslagen. De formatie van Sahin en assistent Fons Groenendijk is over de laatste tien speelrondes zelfs de best presterende ploeg van Turkije.

Sahin en Groenendijk toveren Antalyaspor om tot beste van Turkije
© Imago
Antalyaspor
Antalyaspor
4 - 1
Hatayspor
Hatayspor

Sahin werd in oktober aangesteld als speler/trainer van Antalyaspor, maar zette al snel een punt achter zijn spelerscarrière. Hij liet in aanloop naar het duel met Sivasspor weten officieel zijn profcarrière te beëindigen om zich te richten op het trainersvak. Na wat wisselvallige eerste maanden kreeg Sahin het vanaf februari op de rit.

Dat begon met doelpuntloze gelijke spelen tegen Gaziantep en Besiktas. Daarna werden zeven van de acht competitiewedstrijden gewonnen. Alleen tegen Adana Demirspor bleef het bij 0-0. In het bekertoernooi verloor Antalyaspor begin maart nog wel. Trabzonspor bereikte toen de halve finale. Met nog zes competitiewedstrijden te gaan staat Antalyaspor op de negende plek.

Topvijf laatste tien wedstrijden:

Club Duels W G V Punten
1. Antalyaspor 10 7 3 0 24
2. Fenerbahçe 10 7 2 1 23
3. Trabzonspor 10 6 3 1 21
4. Adana Demirspor 10 5 3 2 18
5. Kasimpasa 10 5 2 3 17

De supporters van Antalyaspor vierden de zege van maandag uitgebreid met Sahin, die de tijd nam om de tribune op te gaan en met de fans een feest te vieren. Sherel Floranus deed negentig minuten mee bij de thuisploeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antalyaspor
Meer over Antalyaspor
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.