Rutten zet achtergebleven Feyenoorders aan het werk

Reacties

De Feyenoorders Luke Wilkshire en Colin Kazim-Richards hoeven er niet op de rekenen dat ze het deze week rustig aan kunnen doen. Trainer Fred Rutten gaat ze tijdens de interlandperiode eens flink onder handen nemen.

Rutten zet achtergebleven Feyenoorders aan het werk

Beiden kunnen zo een inhaalslag maken. Het duo begon met een conditionele achterstand aan het seizoen. Wilkshire speelde een aantal weken bij Dinamo Moskou niet voordat hij zich transfervrij meldde in Rotterdam. Kazim-Richards (foto) kwam bij Bursaspor voor het laatst in actie in februari, waarna hij niet meer voorkwam in de plannen van de Turkse club.

Het is twijfelachtig of Karim El Ahmadi zich meldt bij de selectie van Marokko voor het oefenduel met de Centraal- Afrikaanse Republiek. De middenvelder viel afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (4-0) uit met lichte spierklachten. Ook Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius kunnen trainen in Rotterdam-Zuid, nu zij zijn afgevallen voor de selectie van Jong Oranje, dat tegen Portugal de play-offs speelt om een ticket voor het EK in Tsjechië.

'We kunnen op een aantal spelers een paar goede, gerichte trainingen loslaten', zegt Rutten, die tevreden is over de ontwikkeling die Feyenoord doormaakt. 'Je ziet dat we stapje voor stapje beter gaan voetballen en een team worden.' 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.