Rutten: 'We hadden er nog twee bij kunnen maken'

De reactie van PSV op de thuisnederlaag tegen ADO Den Haag stemde Fred Rutten tevreden. De trainer sprak na de zege op AZ lovend over keeper Andreas Isaksson.

'We hebben goed gereageerd op de vorige wedstrijd', refereerde Rutten aan de 1-0 nederlaag. 'In de eerste helft ging AZ met vrij veel beweging ons te lijf, ze kregen een aantal mogelijkheden. In die fase heeft Andreas ons er doorheen gesleept.'

'Na rust waren we slordig, zeker bij balbezit', was Rutten ook kritisch. 'Dat vond ik niet goed, maar daarna hebben we niet meer zo heel veel problemen gehad met AZ. We hadden er zelfs nog een of twee bij kunnen maken. Het team heeft zich goed gepresenteerd en het geeft een goed gevoel dat we in uitwedstrijden kunnen scoren.' Foto: VI Images