Rutten ruilt Te Vrede in voor extra middenvelder Toornstra

Reacties

Feyenoord-trainer Fred Rutten tovert voor het Europa League-uitduel met Sevilla (aftrap 21.05 uur) een tactische variant tevoorschijn. De Rotterdammers spelen met een ruit op het middenveld, wat ten koste gaat van spits Mitchell Te Vrede.

Rutten ruilt Te Vrede in voor extra middenvelder Toornstra

De twee aanvallers van Feyenoord zijn namelijk de snelle Elvis Manu en Ruben Schaken, wat erop wijst dat Rutten wil dat zijn elftal in Andalusiër op de counter gaan spelen. Te Vrede zit op de bank, waardoor er op het middenveld een plekje vrijkomt.

Het middenrif wordt bemand door Karim El Ahmadi, Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Jens Toornstra. Links achterin maakt Terence Kongolo plaats voor Miquel Nelom.

Bij Sevilla ontbreekt eerste doelman Beto wegens een blessure. Trainer Unai Emery wijzigt zijn opstelling op zeven plaatsten ten opzichte van de 2-0 zege op Getafe van zaterdag. Diogo Figueiras, Timothée Kolodzijczak, Fernando Navaro, Stephane Mbia, José Antonio Reyes, Ever Banega en Gerard Deulofeu zijn nieuw.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Mathijsen, Nelom; El Ahmadi, Toornstra, Clasie, Vilhena; Manu, Schaken.
Opstelling Sevilla: Rico; Figueiras, Carriço, Kolodziejczak, Navarro; Krychowiak, Mbia; Reyes, Banega, Deulofeu; Bacca.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.