Rutten nog ruimer in zijn keuzes met komst El Ahmadi

Reacties

Karim El Ahmadi keert na drie jaar afwezigheid terug bij Feyenoord en tekent bij de Rotterdammers een driejarig contract. De middenvelder komt over van Aston Villa, dat zeven ton ontvangt.

Rutten nog ruimer in zijn keuzes met komst El Ahmadi

Nadat Jordy Clasie vanmiddag zijn contract verlengde bij Feyenoord heeft technisch directeur Martin van Geel nu ook een handtekening onder het driejarige contract dat hij voor Karim El Ahmadi opstelde.

Eerder legde Feyenoord Jens Toornstra al vast voor het middenveld. Met de komst van El Ahmadi wordt het dringen in de middelste linie, met onder meer Clasie, El Ahmadi, Toornstra, Tonny Vilhena en Lex Immers als gegadigden voor de plaats centraal op het middenveld. Ruud Vormer is op zijn beurt op weg naar Club Brugge.

Rentree
De 29-jarige middenvelder speelde eerder tussen 2008 en 2011 al voor de Rotterdamse Havenclub. Hij werd tussentijds nog een half jaar lang verhuurd aan Al-Ahli uit Saoedi-Arabië.

In Rotterdam kwam El Ahmadi in vier jaar tijd tot 112 officiële duels. Nadat hij in de zomer van 2012 naar Aston Villa vertrok, kwam hij tot 51 wedstrijden in de Premier League. Daarin was hij drie keer trefzeker en gaf hij een assist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.