Rutten kiest voor Isaksson, rentree Hutchinson nabij

Alles wijst erop dat PSV zondag om half vijf het uitduel met FC Utrecht start met Andreas Isaksson onder de lat. De Zweed lijkt de concurrentiestrijd met Przemyslaw Tyton in zijn voordeel beslecht te hebben.

Rutten kiest voor Isaksson, rentree Hutchinson nabij

Hoewel Rutten zijn keuze nog niet definitief bekend heeft gemaakt, is de kans groot dat Isaksson (mits hij niet in de winterstop alsnog vertrekt) aan de tweede seizoenshelft begint als eerste doelman. Een basisplaats zou voor de Zweed met het oog op het EK zeer welkom zijn.

Ook voor Atiba Hutchinson was er goed nieuws. De middenvelder nadert zijn rentree na een lange periode van afwezigheid door blessureleed. Hutchinson kwam dit seizoen pas twee keer in actie voor PSV. Hij kampte bijna een halfjaar met een meniscusblessure. In september werd hij geopereerd.

De aanstaande terugkeer van Hutchinson komt Rutten zeer gelegen, aangezien Orlando Engelaar maar blijft sukkelen met een enkelblessure. De middenvelder kreeg tijdens het voorbije trainingskamp in Spanje weer last van het gewricht en mag zijn enkel slechts minimaal belasten. Overigens geldt ook voor Engelaar dat hij mag vertrekken.

Het herstel van Stijn Wuytens vordert snel. De Belgische middenvelder kampte met een knieblessure, maar heeft nog wel wat meer wedstrijdritme nodig. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's