Rutten erkent aandeel in slechte eerste helft Feyenoord

Reacties

Feyenoord-trainer Fred Rutten zag zijn ploeg tegen Excelsior vooral in de eerste helft worstelen en gaf na afloop toe dat dat ook een beetje zijn eigen schuld was.

Rutten erkent aandeel in slechte eerste helft Feyenoord

Rutten begon met Jean-Paul Boëtius als rechtsbuiten, Jens Toornstra startte met het oog op de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma van aankomende donderdag op de bank. Gevraagd naar die slechte eerste helft, toonde de trainer zich tegenover FOX Sports eerlijk over het aandeel dat hij daarin volgens hemzelf had gehad.

'Waarschijnlijk speelt ook mee, in het achterhoofd, dat de trainer Jens Toornstra niet opstelt', verwees hij naar eventuele gevoelens van onderschatting bij zijn spelers. 'Daar ben ik me ook wel van bewust, maar ik moet over deze wedstrijd heen kijken. Nu pakt het in de tweede helft gelukkig goed uit', toonde hij zich opgelucht dat Feyenoord geen averij opliep.

Want dat de eerste helft niet best was, dat erkende Rutten ruiterlijk. 'Hartsikke goed dat we zo'n tweede helft afleveren, want dat was een beetje Feyenoord zoals iedereen Feyenoord kent. Natuurlijk geholpen omdat zij met tien man kwamen te spelen, maar we hebben wel een reactie gegeven op de eerste helft. Want die deed pijn aan de ogen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.