Rutten dubt over bliksemrentree Toornstra

Reacties

Jens Toornstra zou zondag in het uitduel met NAC Breda alweer zijn rentree kunnen maken voor Feyenoord. De hamstringblessure van de zomeraankoop blijkt veel minder ernstig dan aanvankelijk werd gevreesd.

Rutten dubt over bliksemrentree Toornstra

'Er zit in elk geval geen scheurtje in de hamstring', meldde trainer Fred Rutten donderdag tijdens een persconferentie. 'Ik schat de kans fifty-fifty dat hij er zondag alweer bij is.'

Toornstra, die zondag tegen AZ (2-2) geblesseerd uitviel, is waarschijnlijk nog niet fit genoeg om tegen NAC in de basis te beginnen. Een rol als invaller lijkt wél mogelijk. Rutten neemt die optie de komende dagen in overweging.

Als gevolg van zijn kwetsuur ontbrak Toornstra gisteravond in de met 4-3 verloren topper tegen PSV. Feyenoord maakte kort na het duel met AZ bekend dat Toornstra in het kalenderjaar 2014 helemaal niet meer in actie zou komen.

Behalve Toornstra hoopt Rutten in Breda ook weer te kunnen beschikken over Jean-Paul Boëtius, die woensdag in Eindhoven verstek liet gaan omdat hij ziek was. 'Als hij geen koorts heeft gehad, kan hij wellicht binnen een dag of twee weer aansluiten.' Matthew Steenvoorden is eveneens hersteld van zijn fysieke ongemakken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.