Rutjes: 'Bij NAC weten we niets van vertrek Hadouir'

Reacties

Technisch directeur Graeme Rutjes van NAC Breda heeft met verbazing kennis genomen van het bericht dat Anouar Hadouir zijn aflopende contract in het Rat Verleghstadion niet wil verlengen.

Rutjes: 'Bij NAC weten we niets van vertrek Hadouir'

De 31-jarige middenvelder liet tegenover Voetbal International weten dat hij in de zomer opstapt bij de huidige nummer vijftien uit de Eredivisie. 'Dit bericht verbaast me', aldus Rutjes. 'Ik heb Anouar vandaag nog gesproken, toen heeft hij niets gezegd. We weten niets van een vertrek van Hadouir. We zouden deze week met elkaar gaan zitten, dat hoeft dus niet meer. Het zij zo. Ik kan niets anders dan hem succes wensen.'

Hadouir is een van de tien spelers met een aflopend contract in Breda. Het merendeel van hen weet nog altijd niet of NAC met hen verder wil. Slechts Jordy Buijs heeft te horen gekregen dat hij in aanmerking komt voor een nieuw contract. Dit leidde tot veel irritatie.

De huurspelers Danny Verbeek (Standard Luik) en Rydell Poepon (ADO Den Haag) weten evenmin wat de Bredase club van plan is met hen. Alleen Stipe Perica (Chelsea) weet dat NAC hem nog een jaar wil huren van de Engelse topclub. 

Op de vraag of Rutjes met Hadouir door had willen gaan, zegt de td: 'Dat is nu niet meer relevant. Ik vermoed dat hij al een nieuwe club heeft.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.