*

Russische topclubs hebben belangstelling voor Aissati

media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Russische topclubs hebben belangstelling voor Aissati

Russische topclubs hebben belangstelling voor Aissati

Ismail Aissati staat in de nadrukkelijke belangstelling van Spartak Moskou en Lokomotiv Moskou, terwijl ook Terek Grozny heeft geïnformeerd naar de voorwaarden om de 24-jarige middenvelder per direct over te nemen. De transferperiode in Rusland loopt nog door tot 27 februari.

Aissati kende bij het sterk presterende Antalyaspor een goede eerste seizoenshelft, waarin hij zich ontpopte tot spelverdeler. De Russische clubs zullen flink in de buidel moeten tasten, aangezien de Marokkaanse middenvelder in Turkije nog een verbintenis tot medio 2016 heeft en naar verluidt zes miljoen euro moet kosten.

'We verwachten dat de interesse deze week concreet zal worden', zegt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac. 'Ismail zelf staat zeker niet afwijzend tegenover een vertrek naar Rusland. Die competitie is in opkomst en bovendien praat je over de topclubs, waardoor hij ook mogelijk in de Champions League kan spelen.'

Tot afgelopen zomer stond Aissati onder contract bij Ajax, waar hij sinds de zomer van 2008 speelde. Ook kwam de enkelvoudig international in Nederland uit voor PSV, FC Twente en Vitesse.
(Freek Jansen)

Laatste nieuws

meer artikelen