Russisch international Fernandes pakt onderbroken carrière weer op in vaderland

Reacties

Na een halfjaar het voetbal op pauze te hebben gezet, blaast Mario Fernandes zijn carrière nieuw leven in. De Russisch international kreeg toestemming van CSKA Moskou om nog een jaar in Brazilië te verblijven.

Russisch international Fernandes pakt onderbroken carrière weer op in vaderland

De 32-jarige verdediger die in 2017 genaturaliseerd werd, speelde zijn laatste wedstrijd voor CSKA Moskou op 21 mei om vervolgens afstand te nemen van zijn profcarrière en terug te keren naar Brazilië, het land waar hij geboren werd.

De aanname dat Fernandes Rusland ontvluchtte vanwege de oorlog, ontkende hij stellig in een video op sociale media. 'Ik wil met name duidelijk maken dat ik Rusland niet verlaat vanwege de recente gebeurtenissen in de wereld. Ik heb de club altijd geholpen en zal dat ook blijven doen. Ik heb gevraagd om wat tijd met mijn familie in Brazilië door te brengen. Mijn contract wordt stilgezet.'

In Brazilië lijkt Internacional de club te zijn die hem van de Russen gaat huren, al gonst het in de Braziliaanse media van de geruchten dat Grêmio een coupe wil gaan plegen om de 33-voudig international naar Porto Alegre te halen. CSKA kocht Fernandes in 2012 van Grêmio.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.