Rusland financieel en sportief aantrekkelijk voor Linssen

De kans is groot dat Edwin Linssen bezig is aan zijn laatste weken bij Roda JC. Het Russische Amkar Perm, afgelopen jaar vierde in de competitie en daardoor komend seizoen actief in het UEFA Cup-toernooi, wil de 28-jarige middenvelder per direct overnemen.

Rusland financieel en sportief aantrekkelijk voor Linssen

Aangezien Linssen afgelopen zomer overkwam van VVV-Venlo en nog een contract voor drieënhalf jaar heeft, moeten beide clubs eerst tot overeenstemming komen. 'Daarom wacht ik rustig af, maar tussen de clubs verwacht ik weinig problemen', zegt Linssen deze week in Voetbal International.

'De club heeft zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld en ze hebben de wedstrijden tegen PSV en SC Heerenveen bekeken. Natuurlijk ben ik gestreeld door hun interesse en ik sta open voor een buitenlands avontuur. Het zou een geweldige uitdaging zijn, zowel sportief als financieel is het zeker aantrekkelijk.'

Amkar Perm start binnenkort de voorbereiding op het nieuwe seizoen en wil zich in elke linie nog versterken. Clubs in Rusland kunnen tot begin maart actief blijven op de transfermarkt, waardoor de overgang niet voor 2 februari hoeft te worden afgerond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen