Runner-up Eindhoven te sterk voor Almere City FC

FC Eindhoven heeft de tweede positie in de Jupiler League versterkt door het uitduel met Almere City FC met 3-1 te winnen. Serhat Koç (foto) was belangrijk voor de Brabanders.

Na een half uur moest FC Eindhoven in de achtervolging toen Thijs Sluijter via zijn bovenbeen de score opende namens Almere City FC. Na ruim een uur spelen kwam FC Eindhoven op gelijke hoogte. Koç schoot hard de gelijkmaker tegen de touwen.

Tien minuten voor tijd tikte Leon Kantelberg een voorzet van Ratko Vansimpsen binnen en bracht FC Eindhoven op voorsprong. De ploeg van trainer Ernest Faber besliste het treffen definitef in de blessuretijd. Koç ontsnapte, kon niet achterhaald worden en bepaalde de eindstand op 3-1. Foto: VI Images