Ruiz maakt seizoen op huurbasis af bij Levante

Reacties

Levante heeft zich voor het restant van dit seizoen versterkt met Bryan Ruiz. De voormalige aanvaller van FC Twente en PSV komt op huurbasis over van Fulham.

Ruiz maakt seizoen op huurbasis af bij Levante

De 29-jarige aanvaller uit Costa Rica maakte in de zomer van 2011 de overstap van Twente naar Londen, maar een groot succes werd zijn avontuur bij Fulham niet. Tijdens de tweede helft van vorig seizoen werd hij verhuurd aan PSV, waar hij meer speelminuten wilde maken met het oog op het WK.

Namens de Eindhovenaren scoorde Ruiz vijf keer in veertien competitieduels, terwijl The Cottagers degradeerden uit de Premier League. Dit seizoen speelde de aanvaller, die namens FC Twente in 65 wedstrijden tot 35 doelpunten kwam in de Eredivisie, daardoor in het Championship.

Deze transferperiode werd Ruiz in verband gebracht met een (tijdelijke) transfer naar Boca Juniors, PSV en Valenica, maar Levante won de slag om de aanvaller. Komende zomer loopt het contract met Fulham af, waardoor Ruiz transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe werkgever.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.