Ruil Cerci-Torres op 'paar millimeter' na rond

Reacties

Fernando Torres keert terug naar Atlético Madrid en Alessio Cerci maakt op zijn beurt de overstap naar AC Milan. Volgens de Rossoneri is de spelersruil op een haar na rond.

Ruil Cerci-Torres op 'paar millimeter' na rond

Torres wil graag terug naar de club waar hij van 2001 tot 2007 zijn grootste successen heeft gevierd, zeker ook omdat zijn verblijf in Milaan allerminst een onverdeeld succes is getuige ook zijn magere productie in het eerste half jaar (één Serie A-treffer). Chelsea, dat hem verhuurd had aan Milan, heeft hem daartoe al definitief van de hand gedaan.

Maar de Spaanse spits moest wachten totdat ook Cerci zijn fiat had gegeven. Want waar Torres van Milaan naar Madrid zou verhuizen, daar zou de Italiaan als onderdeel van de deal de weg in omgekeerde richting bewandelen.

Ondanks zijn gebrek aan speeltijd stond Cerci beduidend minder te trappelen om de Spaanse hoofdstad achter zich te laten voor een dienstverband bij AC Milan. Maar Milan Channel, het officiële kanaal van de Italiaanse club, heeft nu laten weten dat de ruil op zeer korte termijn zijn beslag krijg.

De besprekingen met Cerci zitten in een afrondende fase. 'Er is nog niets officieel, maar we zijn bij de finishlijn. Nog maar een paar millimeter', aldus Milan Channel, waarmee de weg vrij lijkt dat de Italiaan dinsdag zijn Milan-debuut kan maken in Dubai in het oefenduel met Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.