Rubin Kazan hard op weg naar laatste zestien

Rubin Kazan heeft een forse stap gezet op weg naar de volgende ronde in de Europa League. De Russen wonnen in eigen huis met 3-0 van Hapoel Tel Aviv.

Aan de zege en ook de hoogte van de overwinning was niets af te dingen. De ploeg was vanaf de aftrap de betere ploeg. Na 23 minuten hadden de Russen al een 2-0 voorsprong genomen via twee treffers van Aleksandr Bukharov. De tweede was een fraaie. De aanvaller schoot hard een afgeslagen bal in het Israëlische doel.

Twintig minuten voor affluiten liet Bukharov zien oog te hebben voor zijn medespelers, hij stelde Sergei Semak met een prima voorzet in staat van dichtbij te scoren. Hapoel bracht in het laatste kwartier Daniël de Ridder nog binnen de lijnen, maar ook de oud-Ajacied kon een nederlaag niet voorkomen.