Routinier Van der Velden tekent bij Willem II

Reacties

Als aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller Nick van der Velden donderdag de medische keuring doorstaat, mag hij zichzelf dit seizoen speler van Willem II noemen.

Routinier Van der Velden tekent bij Willem II

Sinds zijn vertrek bij FC Groningen afgelopen zomer zat routinier Van der Velden zonder club. Hij hield daarop zijn conditie op peil bij de beloften van zijn voormalige club AZ. Als bij de keuring geen problemen aan het licht komen, tekent de 33-jarige Van der Velden in Tilburg een verbintenis voor één seizoen.

De club heeft daarmee de zo gewenste extra optie in de aanval. Eerder hengelde de club al naar oude bekenden Jerson Cabral en Samuel Armenteros, maar daar zit vooralsnog weinig schot in. Na de blessure van Bruno Andrade – hij brak zaterdag tegen Ajax zijn scheenbeen – namen de Tilburgers contact op met Van der Velden, die eerder uitkwam voor RKC Waalwijk, FC Dordrecht,  AZ, NEC en Groningen.

De zoektocht van trainer Jurgen Streppel zit er daarmee evenwel nog niet op, hij hoopt in de laatste weken van de transferwindow nog steeds een speler van het kaliber Cabral of Armenteros vast te leggen.

Willem II biedt proefspeler Asumah Abubakar-Ankrah voorlopig in ieder geval geen contract aan. De achttienjarige spits uit Ghana vertrekt zonder contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.