Rossi bezorgt Villarreal overwinning op Real Sociedad

Giuseppe Rossi heeft er zondagavond hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat Villarreal in eigen huis geen averij op heeft gelopen tegen Real Sociedad. Twee treffers van de Italiaan in een tijdbestek van zeven minuten volstonden voor een 2-1 zege.

Na een halfuur spelen kwam de thuisploeg op achterstand. Mikel Aranburu kopte raak en tekende zodoende voor de 0-1 namens Sociedad. Nog voor rust stelde Rossi (foto) orde op zaken. Vanaf ruim tien meter zorgde hij voor de gelijke stand.

In de 47ste minuut bleef Rossi opnieuw koel. Zijn beheerste afronding betekende de voorsprong voor Villarreal. Ook Jeffrey Sarpong, hij viel tien minuten na de tweede goal van Rossi in, kon de nederlaag niet meer voorkomen.

Door de zege neemt Villarreal de derde plaats in Spanje weer over van Valencia. Real Sociedad vertoeft nog steeds in de middenmoot en is elfde. Foto: VI Images