Rosicky niet, Henry misschien tegen PSV

Kopzorgen heeft Arsène Wenger genoeg door een waslijst aan afwezigen. De coach van Arsenal weet dat hij tegen PSV geen beroep kan doen op Tomás Rosicky. Achter de naam Thierry Henry staat een vraagteken.

Rosicky niet, Henry misschien tegen PSV

Met de terugkeer van Cesc Fabregas en Johan Djourou zijn de personele problemen van Arsenal ietwat verlicht. Maar coach Arsène Wenger moet zijn hoofd breken over de invulling van zijn ploeg, met voor komend weekeinde negen afwezigen, van wie Adebayor, Eboué en Touré geschorst zijn voor hun aandeel in het opstootje in de League Cup-finale tegen Chelsea.

Maar Wenger kijkt ook verder dan het duel met Reading, dat zaterdag naar Emirates Stadium komt. Woensdag staat een vervolg op het Europese podium op het spel. Rosicky heeft een streep moeten zetten door de Champions League-return tegen PSV. De Tsjechische middenvelder heeft nog te veel last van zijn lies.

Mogelijk ontbreekt woensdag ook Henry. De Franse spits laat zaterdag verstek gaan tegen Reading. 'We zullen onze best doen hem fit te krijgen, maar op dit moment is het onmogelijk om er iets over te kunnen zeggen', aldus Wenger op de website van Arsenal over Henry's inzetbaarheid tegen PSV.

Bekijk hier al onze video's