Rooney in de wachtkamer door terugval tijdens herstel

Sir Alex Ferguson moet langer wachten op een rentree van Wayne Rooney. De aanvaller van Manchester United kampt sinds Kerst met knieklachten en heeft een terugslag in zijn herstel.

Rooney in de wachtkamer door terugval tijdens herstel

De hoop van Ferguson was dat Rooney aankomende zondag al speelklaar zou zijn voor het bekerduel met West Ham United. Maar in een verklaring op de clubwebsite was Ferguson minder positief gestemd. 'Hij is nog steeds geblesseerd. Ik denk dat we hem nog twee weken moeten missen', aldus de manager.

De medische staf van Manchester United gaf eerder aan dat Rooney al op het trainingsveld had moeten verschijnen. 'Maar we zijn hem langer kwijt dan we dachten. Het is niet zo dat zijn blessure ernstig is. Scans hebben geen schade aangetoond, maar hij heeft nog er nog steeds last van.'

Naast het slechte nieuws over Rooney waren er ook positieve geluiden vanuit het kamp van Manchester United. Nani gaat vrijdag weer voor het eerst sinds zijn hamstringblessure trainen. Daarnaast is Phil Jones ook gewoon beschikbaar. De beschikbaarheid van Darren Fletcher hangt af van de staat van het veld op Upton Park.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's