Rooney: 'Grote fouten gemaakt, maar niemand gaat vrijuit'

Reacties

Wayne Rooney kan niet bevatten dat zijn ploeg de wedstrijd uit handen heeft gegeven bij Leicester City (5-3). 'Als je met 3-1 voor komt te staan, moet je de wedstrijd uitspelen', aldus de aanvoerder van Manchester United.

Rooney: 'Grote fouten gemaakt, maar niemand gaat vrijuit'

'Het is heel teleurstellend om na zo'n sterke start alsnog te verliezen', zei Rooney kort na de 5-3 nederlaag tegenover Sky Sports. 'We hadden dit echt beter moeten doen.'

'Er zijn grote fouten gemaakt, maar geen enkele speler gaat vrijuit. Het was een wedstrijd waarin we fantastische doelpunten maakten, maar ze ook gemakkelijk incasseerden', aldus Rooney.

Ook scheidsrechter Mark Clattenburg was niet foutloos volgens de captain van United, die daarmee doelt op de eerste strafschop waardoor Leicester City terugkwam in de wedstrijd (2-3). 'Ik vond het geen penalty', aldus Rooney. 'De beslissing was zwaar, maar we moeten wel beseffen dat scheidsrechters een zwaar beroep hebben tegenwoordig. Dat begrijpen we echt wel.'

Zwak
Waar manager Louis van Gaal en aanvoerder Rooney zich mild uitlieten over de defensieve wanorde bij United, haalde Gary Neville keihard uit. 'Om te beginnen: United speelt nu al beter dan de afgelopen twaalf maanden. Maar het is duidelijk dat United achterin te zwak is. De verdedigers zijn niet hard genoeg. Elke tweede bal was voor Leicester City. Dat kan én mag niet', aldus analist en voormalig United verdediger Neville, die tot de befaamde Class of '92 behoort.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.