Ronny bezorgt Luhukay punt bij bezoek aan Hannover

Hertha BSC heeft een gelijkspel overgehouden aan het uitduel met Hannover 96. Een vrije trap van Ronny zorgde voor de puntendeling (1-1).

Het gepromoveerde Hertha BSC van trainer Jos Luhukay bezette na zeven wedstrijden een knappe vijfde plaats in de Bundesliga en ook in de HDI-Arena kwam de club uit Berlijn goed voor de dag. Voor de openingstreffer van Christian Schulz in de 23ste minuut waren de bezoekers al een paar keer gevaarlijk geweest, maar een doelpunt bleef lang uit.

Ook na rust golfde het spel op en neer, maar de gelijkmaker liet lang op zich wachten. Een gouden wissel van Luhukay zorgde uiteindelijk voor een remise. Ronny (foto) kwam in de tachtigste minuut in het veld en een minuut later schoot hij een vrije trap binnen.

Daardoor blijft Hertha BSC vijfde staan, met twaalf punten uit acht wedstrijden. Hannover 96 doet het nog iets beter, want die club staat vierde met één punt meer.