Ronaldo zingt duet met Whitney Houston en geit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo zingt duet met Whitney Houston en geit

Cristiano Ronaldo sloot zijn speech na het winnen van de Gouden Bal af met een nogal opvallende oerkreet. Hieronder het origineel.

• De tamelijk bizarre exclamatie van de beste voetballer ter wereld, zorgde voor grote hilariteit op Social Media. Ronaldo in duet met Whitney Houston (een grote hit op de VI-redactie) zie je onderstaand.

Cristiano Geitnaldo!

• Of wat te denken van een gastoptreden van Ronaldo in Two and a Half Men?

'Mijn reflexen waren in orde. Het voelde goed aan weer in het doel te staan'
• Een benefietduel van de stichting van Lukas Podolski bracht Tim Wiese zondag weer voor even onder de lat. De keeper, die inmiddels een carrière als worstelaar is begonnen, ging zonder handschoenen in het doel staan van het gelegenheidselftal Poldi & Friends. Zeven tegentreffers vielen hem ten deel.

Eljero Elia heeft zijn eerste minuten achter de rug bij Southampton.

'Cyprus is niet het einde van de wereld! Het is nog Europa'
• De Duitse trainer Thorsten Fink wil duidelijk maken dat hij met zijn keuze voor APOEL Nicosia, dat ook Mario Been als optie had, zeker niet verdwenen is van het voetbaltoneel.

• Je hebt het boekje van Jan Reker gehad, en Huub Stevens heeft een database om uit te putten. Maar als het gaat om hoe strafschoppen worden genomen, kan je ook je licht opsteken bij ballenjongen Stephen White. De Chinese doelman Dalei Wang luisterde in elk geval en werd daarvoor beloond; hij stopte de inzet van Naif Hazazi. China won mede dankzij de hulp van de ballenjongen zijn eerste Azië Cup-duel van Saudi-Arabië, dankzij een treffer van voormalig Vitesse-aanvaller Yu Hai.  

'Ik had verwachtingen en ambities, maar dat paste niet in de plannen van Guardiola'
Pierre-Emile Højberg haalt enkele dagen na zijn tijdelijke verhuizing van Bayern München naar FC Augsburg uit naar trainer Josep Guardiola. Volgens de negentienjarige Deen komt zijn contractverlenging bij de Beierse grootmacht dan ook niet uit de koker van de Spaanse trainer. (Ekstra Bladet)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.