Ronaldo trots: 'Dat record van Raúl zal ik echt wel pakken'

Reacties

Cristiano Ronaldo is trots op feit dat hij binnenkort Raúl gaat evenaren als topscorer van de Champions League. 'Ik weet dat ik zijn record ga pakken', aldus de Portugees.

Ronaldo trots: 'Dat record van Raúl zal ik echt wel pakken'

Ronaldo maakte woensdag tegen Liverpool (0-3) zijn zeventigste treffer in het toernooi, wat inhoudt dat hij nog maar een goal nodig heeft om Raúl te evenaren. 'Ik maakte me er op het veld niet echt druk over. Of ik dat record nou vandaag had gepakt of de volgende keer maakt niet veel uit', stelde de Portugese superster zelfverzekerd.

'Natuurlijk maakt het me blij. Zo'n record is een mooie graadmeter', vervolgde Ronaldo, die in 54 CL-duels namens De Koninklijke 55 keer scoorde. Hij is zich ervan bewust dat er een wedloop met Lionel Messi op de loer ligt, want de Argentijn zit hem op de hielen met 69 goals. 'Klopt. Messi zit dicht bij me.'

Met Real hoopt Ronaldo dit seizoen als eerste club in de historie twee keer op rij de Champions League te winnen. 'Het kan, waarom niet? Het gaat heel zwaar worden, maar we zijn ertoe in staat', sloot hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.