Ronaldo schittert in merkwaardige commercial, Napoli woest

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo schittert in merkwaardige commercial, Napoli woest

'Napoli verbreekt hierbij alle banden met Mediaset, ongeacht de bestaande afspraken en contracten. Onze spelers en trainer zijn niet langer beschikbaar voor interviews.'
• Napoli haalt in een statement op de eigen website keihard uit naar Mediaset, de houder van de live-uitzendrechten in de Serie A. Napoli is woedend over berichtgeving van Mediaset over Gonzalo Higuaín, die volgens de tv-zender zou hebben aangegeven te willen vertrekken uit Napels.

Cristiano Ronaldo speelt de hoofdrol in onderstaande vrij merkwaardige commercial van telefoniebedrijf Türk Telekom. De superster van Real Madrid raakt op mysterieuze wijze zijn snelheid kwijt, en kan deze alleen hervinden met behulp van het vanzelfsprekend supersnelle netwerk van het telecombedrijf. Laten we voor CR7 hopen dat het met de dekking bij Türk Telekom minder goed gesteld is.

Frank de Boer is na zijn achillespeesoperatie teruggekeerd op het trainingsveld van Ajax. De trainer, die zijn achillespees scheurde bij een potje voetvolley, had geen krukken of een rolstoel nodig bij zijn rentree op het gras. De Boer bezocht de training per golfkarretje.

Patrick Kluivert is een van de meest talentvolle Nederlandse voetballers van de afgelopen decennia, maar quizvragen beantwoorden over zijn sport is duidelijk niet zijn grootste kwaliteit. De huidige bondscoach van Curaçao probeert zich er nog uit te kletsen, maar deze hilarische beelden tonen aan dat hij niet op alle vragen een antwoord had.

'Mijn zoon vroeg mij vanochtend of ik voor hem een shirt van het Engelse team kon regelen, met de naam van Vardy erop'
Wayne Rooney mag dan aanvoerder van het Engelse nationale elftal zijn en ruim 51 interlanddoelpunten achter zijn naam hebben staan, zijn zoontje heeft toch liever de naam van Jamie Vardy op zijn shirt staan, zo vertelt de aanvaller aan het Engelse ITV.

'Als ik negentig minuten op de bank zit, klaar om ieder moment in te vallen, dan heb ik zoveel spanning over in mijn lichaam. Dan ga ik vaak even hardlopen'
• Memphis Depay
geeft een zeldzaam inkijkje in zijn privéleven en vertelt over zijn leven buiten het voetbal.

• Turkije won dinsdagavond knap met 1-2 van Oostenrijk. Het doelpunt van SuperTurk Arda Turan was het hoogtepunt van de oefeninterland tussen de EK-deelnemers.

• Ook Miralem Pjanic maakte dinsdag een heerlijk doelpunt. De aanvallende middenvelder van Bosnië-Herzegovina schoot in het duel met Zwitserland (0-2) een vrije trap stijf in de kruising.

'Ik hoopte dat Casillas volgend jaar zou komen, maar hij wil bij Porto blijven. Ik zou liever hebben dat hij naar Amerika komt. Hij heeft nog steeds een grote naam en volgens mij houdt hij wel van de Verenigde Staten'
Kaká probeert oud-ploeggenoot Iker Casillas te overtuigen om hem te vergezellen in de MLS. Het duo speelde tussen 2009 en 2013 samen bij Real Madrid en Kaká zou die samenwerking vanaf komend seizoen graag voortzetten bij zijn club Orlando City. (Marca)

• Zenit Sint-Petersburg-spits Hulk wordt door verdedigers in de voetbalwereld alom gevreesd vanwege zijn indrukwekkende schietkracht. In het duel tussen Brazilië en Paraguay wordt duidelijk dat die vrees gegrond is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.