Ronaldo bijt van zich af: 'Xavi, speelt hij niet in Qatar?

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft weinig moeite gedaan om zijn frustratie over uitlatingen van Xavi te verbergen. De Real Madrid-ster haalde uit naar de voormalige aanvoerder van Barcelona.

Ronaldo bijt van zich af: 'Xavi, speelt hij niet in Qatar?

Xavi stelde eerder deze week dat er eigenlijk geen discussie mag bestaan over wie op dit moment de beste voetballer in de wereld is. 'Ronaldo is buitengewoon goed, maar in vergelijking met Messi? In mijn ogen en in die van alle voetballiefhebbers mag dat geen vergelijking zijn. Tenzij je supporter van Real Madrid bent. Lionel Messi blijft de nummer één tot hij stopt.'

De uitlatingen van Xavi, die op 36-jarige leeftijd nog in Qatar bij Al-Sadd speelt, zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij Ronaldo, zo werd zaterdag duidelijk na de 5-2 zege van Real op Osasuna. 'Als je over mij praat, dan haal je de cover. Dat weet iedereen. Xavi heeft alles met zijn team gewonnen, maar hij heeft nooit de Gouden Bal gewonnen. Ik drie keer. Wat maakt het uit wat Xavi zegt? Speelt hij niet in Qatar?', zei de aanvaller na afloop tegen Spaanse media.

Ronaldo maakte zaterdag zijn rentree na de knieblessure die hij opliep in de gewonnen EK-finale. Mede dankzij een vroege goal van de Portugees kwam Real geen moment in grote problemen tegen promovendus Osasuna.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.