Ronaldo begint recordjacht bij Real Madrid voortvarend

Cristiano Ronaldo wil dit seizoen de grens van zeventig doelpunten breken. De Portugees begon voortvarend bij het debuut van trainer Carlo Ancelotti op de bank van Real Madrid.

Ronaldo begint recordjacht bij Real Madrid voortvarend

'Cristiano is de belangrijkste speler van de ploeg en zal dat in toekomst ook blijven', zei Ancelotti na zijn eerste oefenduel met de Spanjaarden. De Italiaan, die van Paris Saint-Germain is overgekomen, zag zijn ploeg met 6-0 winnen van het Engelse Bournemouth. 'Iedereen weet hoe goed hij is voor deze club.'

Ronaldo droeg met de eerste twee treffers bij aan de 6-0 overwinning. De Portugese aanvaller heeft zijn zinnen gezet op zeventig treffers dit seizoen, waarmee hij zijn persoonlijke record van 2011/12 (67 doelpunten) wil verbeteren. Twee jaar geleden legde hij een goede basis door in de voorbereiding zeven keer te scoren in acht oefenduels.

Deze voorbereiding heeft hij nog acht kansen met een flink aantal doelpunten te beginnen aan het nieuwe seizoen. Woensdag wacht met Olympique Lyon de volgende tegenstander om zijn productie op te voeren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen