Ronaldinho voetbalt voor het eerst in België: volle bak in Gent

Reacties
Ronaldinho voetbalt voor het eerst in België: volle bak in Gent
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldinho was woensdagavond hoofdrolspeler bij een galawedstrijd in Gent, tussen AA Gent en Standard Luik. De Braziliaan speelde tijdens zijn imposante carrière wedstrijden in alle uithoeken van de wereld, maar nog nooit in België. Nu hij inmiddels al heel wat jaren profvoetballer-af is, achtte de Braziliaan de tijd rijp om daar verandering in te brengen.

Deels ingegeven door zijn penibele financiële situatie, maakt Ronaldinho nu reclame voor casinobedrijf Circus. Die organiseerden een oefenwedstrijd in de Ghelamco Arena, het stadion van Gent. Die ploeg speelde er met een clubiconenploeg tegen boegbeelden uit de historie van Standard. Bij Gent speelde Mido bijvoorbeeld mee, en in Jelle Van Damme had ook Standard een ex-Ajacied in de ploeg.

De kaartjes werden gratis uitgedeeld en derhalve zat het stadion helemaal vol. Er stonden zelfs lange files naar het stadion. Standard won de wedstrijd uiteindelijk met 2-4. De beslissing kwam van, hoe kon het ook anders, Ronaldinho. De voormalige superster van Barcelona scoorde twee keer voor Les Rouches.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.