Ronald Koeman ziet tegen broer beste spel Feyenoord

Trainer Ronald Koeman is na de winst op RKC blij met de ontwikkeling die zijn ploeg Feyenoord doormaakt. Zijn broer Erwin Koeman, trainer bij RKC, vindt dat zijn ploeg verdiend heeft verloren.

Feyenoord was met 2-0 te sterk voor de Waalwijkers. 'Binnen acht minuten hadden we al twee grote kansen. Gelukkig maak je het doelpunt vlak voor rust', liet Ronald Koeman na afloop weten. 'Bij vlagen was het onze beste wedstrijd van het seizoen.'

De Feyenoord-coach zag veel ontwikkeling in het duel. 'De grootste winst die we hebben geboekt is dat we veel kansen creëren. We hebben met Daryl Janmaat een offensieve back en sowieso veel dreiging van de zijkanten. Als Graziano Pellè zo beslissend is, kunnen we onze handen dichtknijpen.' De Italiaan scoorde twee keer.

Juist van de eerste treffer van de Italiaan baalde Erwin Koeman zo. 'Pellè kon de bal makkelijk inknikken. We hebben verdiend verloren, misschien was dit wel onze minste wedstrijd. Ik had het niet verwacht', liet de trainer weten. 'In balbezit hebben we veel te weinig gedaan. Dat is juist onze kracht, maar dat heb ik niet terug gezien.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.