Rommedahl weigert RKC-contract in te leveren

Reacties

Dennis Rommedahl heeft het verzoek van RKC Waalwijk om zijn contract in te leveren geweigerd. De Deense veteraan hoopt nog op een terugkeer als speler.

Rommedahl weigert RKC-contract in te leveren

RKC zit financieel in heel zwaar weer en hoopte dat Rommedahl (36) met de club mee zou denken door zijn contract in te leveren. De rechtsbuiten, die onder meer voor PSV, Ajax en Olympiakos Piraeus speelde, is daar echter niet toe bereid.

'Ik heb een paar keer met Dennis gesproken. Hij had ons enorm geholpen door zijn contract in te leveren. Ik had het van hem ook een mooi gebaar gevonden, gezien de situatie van de club', aldus trainer Martin Koopman tegen Voetbal International. De financiële situatie van RKC is dusdanig dat het voortbestaan van betaald voetbal in Waalwijk onzeker is. Rommedahl, die door blessures nog geen minuut voor RKC speelde sinds zijn komst in 2013, is een van de grootverdieners.

RKC is met handen en voeten gebonden omdat het contract met Rommedahl nog tot komende zomer doorloopt. De 126-voudig international is vastberaden dit seizoen nog in actie te komen, al lijkt de kans daarop bijzonder klein.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.