Rommedahl: 'Real Madrid heeft nog niet gebeld'

Zijn belangrijke bijdrage aan het succes van Denemarken tegen Kameroen (2-1 winst) maakt Dennis Rommedahl interessant voor clubs, zeker gezien zijn transfervrije status. 'Mijn prioriteit ligt nog bij Ajax.'

Rommedahl: 'Real Madrid heeft nog niet gebeld'

Op 1 juli loopt zijn contract met Ajax af en vanaf dat moment behoort Rommedahl tot de groep van clubloze spelers. 'Real Madrid heeft nog niet gebeld', zei de aanvaller met een knipoog tegen het Deense Sporten.dk.

Het WK biedt Rommedahl de kans zichzelf in de kijker te spelen. 'Natuurlijk kan dat helpen. Ik voel me ook zo goed dat ik kan zeggen dat ik mezelf niet beter kan verkopen dan nu', zei de aanvaller, die tegen Kameroen uitblinker was.

'Het WK is een perfect podium voor alle spelers en daardoor krijgt een club mij misschien in het vizier. Een geïnteresseerde club kan ook zien dat ik niet te oud ben', aldus Rommedahl.

De 31-jarige aanvaller wees daarmee ook indirect naar Ajax, dat voorlopig niet verder wil gaan dan een contract voor één seizoen, waar de Deen voor twee jaar wil bijtekenen. 'Maar mijn eerste prioriteit is om verder te gaan bij Ajax, als we het eens kunnen worden. We zijn nog steeds in onderhandeling.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen