Roma ziet middenveld aansterken met rentree De Rossi

AS Roma kan weer een beroep doen op Daniele De Rossi, die is hersteld van een hamstringblessure. De 29-jarige middenvelder was uit de roulatie sinds de kwalificatiewedstrijden van Italië begin deze maand tegen Bulgarije (2-2) en Malta (0-2).

Roma ziet middenveld aansterken met rentree De Rossi

Voormalig SC Heerenveen-middenvelder Michael Bradley is na een operatie eveneens weer beschikbaar voor trainer Zdenek Zeman. Woensdagavond ontvangt Roma het sterk gestarte Sampdoria.

Ook Francesco Totti is fit verklaard voor het thuisduel met Samp. De 35-jarige captain van de Giallorossi dreigde het bezoek van afgelopen zondag aan Cagliari te moeten missen, maar het duel werd afgelast en gaat, hangende het beroep van Cagliari, de boeken in als een reglementaire 3-0 overwinning voor Roma.

Roma wacht in eigen huis nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Op 26 augustus bleef het tegen Catania op 2-2 steken. Drie weken later trakteerde Bologna de thuisploeg, die het op dat moment zonder Bradley en De Rossi moest stellen, op een 3-2 nederlaag. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's