Roma troeft Lazio af met komst international Astori

Reacties

AS Roma heeft de strijd om de Italiaanse international Davide Astori in zijn voordeel beslecht. De centrumverdediger komt over van Cagliari.

Roma troeft Lazio af met komst international Astori

Roma huurt de 27-jarige verdediger met een optie tot koop. De komst van Astori naar Rome betekent waarschijnlijk dat de club op het punt staat Mehdi Benatia te verkopen. De Marokkaanse centrumverdediger wordt gelinkt aan topclubs uit Engeland.

Astori genoot zijn opleiding bij AC Milan, maar brak bij die club niet door. Bij Cagliari deed hij dat wel. Op Sardinië werkte hij zich op tot een van de beste centrale verdedigers van de Serie A. Alle Italiaanse topclubs werden de afgelopen jaren wel aan de zesvoudig international gelinkt, maar Roma bleek het slagvaardigst. Daarmee steekt de club van Kevin Strootman rivaal Lazio, dat deze zomer ook zeer geïnteresseerd was, de loef af.

De zesvoudig international behoorde tot de selectie van Italië die op het afgelopen WK niet verder kwam dan de groepsfase. Roma haalde deze zomer ook Urby Emanuelson, Juan Iturbe, Seydou Keita, Ashley Cole en Salih Uçan al binnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.