Roma op eigen veld onderuit tegen Modena

AS Roma leed zondagavond een een pijnlijke nederlaag tegen Modena. De Romeinen gingen in het eigen Stadio Olimpico - waar het afgelopen dinsdag ook al met 3-0 van Real Madrid klop kreeg - onderuit, nu met 2-1.

Daar zag het aanvankelijk nog niet naar uit, want AS Roma kende een puike start. Francesco Totti mocht al in de vijfde minuut een strafschop nemen en deed dat naar behoren: 1-0. Toen Modena op slag van rust ook een penalty mocht nemen, sloeg de vlam in de pan. Christian Panucci maakte zich zó boos, dat hij voortijdig mocht gaan douchen.

Omar Milanetto benutte de strafschop overigens feilloos, maar daarmee was het Romeinse leed nog niet geleden. Een kwartier voor het einde bepaalde Giuseppe Sculli de eindstand: 1-2.