Roma haalt Braziliaans international weg bij Inter

Reacties

AS Roma versterkt zijn verdediging met Juan Jesus. De Braziliaanse mandekker levert Internazionale tien miljoen euro op.

Roma haalt Braziliaans international weg bij Inter

Italiaanse media berichten al langer over de transfer en Roma-trainer Luciano Spalletti bevestigde de deal dinsdag. 'Hij is een speler met grote kwaliteiten, precies het type dat we nodig hadden. Hij wordt onze linker centrale verdediger en nu zoek ik nog iemand voor de rechterkant van het centrum, die met Kostas Manolas kan concurreren.'

Roma huurt Jesus (25) voor een seizoen, waarna hij voor tien miljoen wordt overgenomen van Inter. De viervoudig international van Brazilië was drie jaar lang basisspeler in Milaan, maar verloor afgelopen seizoen zijn basisplaats door de komst van João Miranda en Jeison Murillo.

Na de komst van linksback Mario Rui (Empoli), middenvelder Gerson (Fluminense) en doelman Allison (Internacional) is Jesus de vierde aanwinst voor Roma, dat tevens de optie tot koop op de van VfB Stuttgart gehuurde Antonio Rüdiger lichtte. Daar staat het vertrek van Miralem Pjanic naar Juventus tegenover.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.