Rojo juicht in Barça-shirt, Di María te lelijk voor Real

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Rojo juicht in Barça-shirt, Di María te lelijk voor Real

• De Argentijn Marcos Rojo gaat compleet uit zijn dak bij een treffer van Estudiantes, de voormalige club van de verdediger van Manchester United. Nu is dat niet eens zo gek, maar wel wat de linkspoot van United draagt.. Rojo loopt niet in een shirt van zijn huidige werkgever, maar in een shirtje van Barcelona.

'Di María te lelijk voor Real Madrid.'
Ángel di María vertrok deze zomer bij Real Madrid en speelt sindsdien voor Manchester United. Een veelbesproken transfer, die volgens voormalige Barcelona-coach Carlos Rexach een opvallende oorzaak kent. 'Real Madrid-preses Florentino Perez wil spelers die bewonderd worden. Cristiano Ronaldo is het vlaggenschip en Di María dus te lelijk', aldus Rexach. (Regio7)

• Wat een heerlijke goal! Mike Cyubahiro maakte afgelopen weekend namens Vitesse Onder-19 een schitterende treffer tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam.

• Chelsea won zondag de League Cup, aanvoerder John Terry mag de beker als eerste een weekje op zijn schoorsteenmantel hebben. Voor de eerste nacht koos hij een bijzondere plaats voor de trofee én zijn medaille.

• Zijn manager José Mourinho vond tijdens de met 2-0 gewonnen finale tegen Tottenham Hotspur nog de tijd om grapjes te maken met een cameraman.

We zagen afgelopen weekend meerdere spelers in Duitsland hun doelpunt wel heel opmerkelijk vieren. Zo deden Marco Reus en Pierre-Emerick Aubameyang bij Borussia Dortmund Batman en zijn hulpje Robin na. Bij 1. FC Kaiserslautern tekende Jean Zimmer voor het meest bijzondere moment.

'De teamgeest is nu geweldig, vorig jaar was die gewoon slecht.'
• Vitesse-aanvoerder Guram Kashia doet in het Algemeen Dagblad een boekje open over de sfeer in Arnhem. 'We waren kwaad op elkaar en legden de schuld bij elkaar. Nu is er een heel goede vibe in de kleedkamer. We luisteren naar elkaar en knokken voor elkaar.'

• De Braziliaanse vedette Ronaldinho voetbalt inmiddels in Mexico, maar is ook daar nog altijd mateloos populair. Deze fan riskeerde een boete en stadionverbod, enkel om de spelmaker een knuffel te geven.

• Het was zondag een bewogen middag voor Ajacied Riechedly Bazoer. De jonge middenvelder won met de Amsterdammers (1-3) bij de club waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding doorliep. Dat niet alle fans hem dat in dank afnamen werd na de wedstrijd duidelijk. Een boze PSV-supporter zette het telefoonnummer van Bazoer online, waardoor de jongeling werd overladen met berichtjes. Geluk bij een ongeluk: het switchen naar een nieuwe telefoon hoeft Bazoer niet veel te kosten. Hij kreeg tijdens de wedstrijd namelijk een iPhone naar zijn hoofd geslingerd.

• We zagen het Zlatan Ibrahimovic al een keer doen, maar ook Jackson Martínez liet namens FC Porto zien voor een karate-assist te kunnen zorgen.

• Een Liverpool-fan werd zó opgewonden van de winnende goal van Philippe Coutinho, dat hij daar anderen deelgenoot van wilde maken. Hij uploadde het filmpje op pornosite Pornhub. Naar verluidt vond het filmpje gretig aftrek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.