Rojo en Agüero vechten om meisje, de wereld over 'Balo'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Ja, HAK.'
• We zien het wat laat, maar het is zeker het vermelden waard. Ronald Koeman junior toonde zich vorig weekend bij FOX Sports behoorlijk ad rem. Het zoontje van de manager van Southampton keept tegenwoordig bij Almere City FC en woont op zichzelf. En dat betekent ook dat hij voor zichzelf moet koken, constateerde presentatrice Carrie ten Napel terecht. Kleine Koeman reageerde daarop door met een grote grijns te verwijzen naar de (nogal melige) commercial die zijn vader voor de groenteproducent opnam.

• Een opmerkelijke rel rondom de derby tussen Manchester City en Manchester United. Nu al, terwijl die wedstrijd pas op 2 november wordt gespeeld. De Argentijnen Marcos Rojo (net nieuw bij United) en Sergio Agüero (speler van City) schijnen sinds het WK namelijk flink met elkaar overhoop te liggen. Na de groepswedstrijd op het WK zou Rojo namelijk de Argentijnse popster El Polaco mee hebben genomen naar de kleedkamer. En dat is dan weer de ex-vriend van Karina La Princesita, die op haar beurt weer de huidige vriendin van Agüero is. Oei, oei, oei.

• Allemaal leuk en aardig, die ALS Ice Bucket Challenge, maar al die 'gekkigheid' is aan Franz Beckenbauer niet besteed. Al moeten we daar geen grappen over maken: de Duitser ex-topvoetballer heeft (letterlijk) koudwatervrees...

'Juist omdat Makkelie een prima vent is, heb ik hem genomineerd. Hij kan dat wel hebben. Normaal gesproken behoort hij tot de beste scheidsrechters van het land. Maar belangrijker: met hem kun je altijd prima communiceren. Voor hem heb ik respect.'
• Ondanks het ongelukkige optreden van Danny Makkelie in de eerste competitiewedstrijd van ADO Den Haag (1-0 verlies tegen Feyenoord), is trainer Henk Fraser in het Algemeen Dagblad bijzonder complimenteus in de richting van de leidsman. Makkelie stuurde in het duel Mitchell Schet met twee gele kaarten naar de kant en haalde in totaal een recordaantal van dertien gele kaarten uit zijn borstzak. Nadat Fraser was genomineerd voor de ALS Ice Bucket Challenge, wees hij op zijn beurt Makkelie aan om hetzelfde te doen.

• Makkelie heeft nog niet deelgenomen aan de challenge, maar een drietal collega's moest het al wel ontgelden. Na de wedstrijd OSC Lille – FC Porto werd Team Kuipers bedolven onder het water. De scheidsrechter was genomineerd door de selectie van Ajax. Björn Kuipers kon het niet laten om ook nog even reclame te maken; de eigenaar van een aantal supermarkten nomineerde op zijn beurt namelijk Cas Jansen en Jack Wouterse (de acteurs uit de reclamespotjes van een bepaalde supermarktketen, red.). Daarnaast daagde Kuipers collega Bas Nijhuis uit.

• En we gaan ijskoud door naar het volgende filmpje: Marco Materazzi was de zoveelste voetballer die zijn medewerking verleende aan de ALS Ice Bucket Challenge. Alleen was de Italiaan wel bijzonder origineel in zijn nominatie. Hij koos er namelijk voor om Zinedine Zidane, de Fransman die hem in de WK-finale een kopstoot gaf, uit te dagen. Dat deed hij voordat hij een Juventus-shirt – met de naam Zidane op de rug – had uitgetrokken en het ijswater uit een replica van de Champions League-beker over zich heen had gegooid.

De spelersgroep van PSV werd - evenals Kuipers - door de selectie van Ajax genomineerd om deel te nemen aan de uitdaging. En de Eindhovenaren pakken het groots aan, zo blijkt uit een tweet van een lid van de brandweerbrigade uit Best. Bekijk daaronder het resultaat.

'Het was vreemd om hem in een Chelsea-shirt te zien. Maar je moet accepteren dat spelers van club naar club verhuizen. Ik heb er ook geen spijt van dat het ons niet is gelukt om hem opnieuw aan te trekken. Ik heb er wel spijt van dat hij ons ooit heeft verlaten.'
Arsène Wenger gaf aan de vooravond van de competitiewedstrijd tegen Everton aan dat hij zijn voormalige oogappel Cesc Fabregas wel mist, maar dat de Londenaren er niet alles aan hebben gedaan om hem afgelopen zomer terug te halen naar Arsenal. De Spanjaard werd deze zomer door Chelsea bij Barcelona weggekaapt. (Sky Sports)

'Iedereen droomt ervan om voor het nationale elftal van Engeland te spelen. Ik droom er nu van om, na mijn carrière als speler, bondscoach van Engeland te mogen worden.'
• 85-voudig international Rio Ferdinand kijkt verder dan de dag van morgen. De 35-jarige verdediger vertrok deze zomer bij Manchester United en vond onderdak bij Queens Park Rangers. In de Daily Mail stelt hij zich alvast beschikbaar voor een toekomstige vacature bij de Engelse voetbalbond. 

'We waren eerder al gerustgesteld door minster Frans Timmermans, maar toch was er een soort angst. Ik was bang dat onze 'grote vriend' Poetin iets geks zou doen, je weet maar nooit.'
Ruben Schaken was er niet gerust op dat de reis naar Oekraïne zonder problemen zou verlopen. Hij vreesde voor een rare actie van Vladimir Poetin (president van Rusland, dat in conflict is met Oekraïne, red.), zo zei hij in gesprek met Metro. De reis verliep achteraf gezien wel vlekkeloos, de wedstrijd niet echt. Feyenoord kwam in Kiev tegen Zorya Luhansk niet verder dan een 1-1 gelijkspel, al had het de kansen op meer.

• Toen Danny Schreurs donderdag zijn gevoelige overstap van MVV Maastricht naar Roda JC Kerkrade aankondigde, kon hij al wel bevroeden dat er 'iets' zou gebeuren.  De aanvaller kreeg gelijk, want in de nacht van donderdag op vrijdag werd zijn huis bekogeld met eieren. Nog een saillant detail: volgende week zondag staat de wedstrijd Roda JC – MVV gepland. (L1)

Rojo en Agüero vechten om meisje, de wereld over 'Balo'
{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.