media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Rodgers ziet in Huntelaar oplossing van spitsenprobleem

Rodgers ziet in Huntelaar oplossing van spitsenprobleem

Liverpool volgt nadrukkelijk de verrichtingen van Klaas-Jan Huntelaar. De 29-jarige spits van Schalke 04 staat hoog op het lijstje van gewenste versterkingen van manager Brendan Rodgers, weet Voetbal International.

Rodgers weet dat de Achterhoeker in Duitsland een aflopend contract heeft en na dit seizoen transfervrij naar Engeland kan vertrekken. Bovenal heeft Huntelaar een voorliefde voor de Premier League. In april dit jaar zei Huntelaar in een interview in VI nog: 'Engeland en Duitsland zijn in mijn ogen de beste competities.'

Liverpool kampt met een spitsenprobleem en bezet mede daardoor de tegenvallende twaalfde plaats. Rodgers, sinds deze zomer in dienst bij The Reds, liet Andy Carroll op huurbasis naar West Ham United gaan en kocht voor twaalf miljoen euro Fabio Borini van AS Roma. De Italiaan is echter lang uit de roulatie door een gebroken voet. De enige overgebleven ervaren spits is daardoor Luis Suarez, die in negen competitiewedstrijden zes keer trefzeker was.

Huntelaar dubt al maanden over zijn toekomst in Gelsenkirchen. Schalke wil zijn verbintenis dolgraag verlengen, maar tot nu toe kreeg manager Horst Heldt nul op het rekest van de speler. 'Het gaat bij mij om het juiste gevoel', drukt Huntelaar zijn twijfels treffend uit.

Behalve Liverpool hebben ook Lazio en Atlético Madrid serieuze belangstelling voor de Oranje-international. (Anton Lippold)

Foto: VI Images

Laatste nieuws