Rodgers was bang voor ontslag bij Liverpool

Reacties

Brendan Rodgers vreesde voor een ontslag als manager van Liverpool na de 3-1 nederlaag bij Crystal Palace op 23 november. Sinds die wedstrijd heeft Liverpool geen wedstrijd meer verloren.

Rodgers was bang voor ontslag bij Liverpool

Liverpool, dat vorig jaar als tweede eindigde onder leiding van Rodgers, verloor afgelopen zomer Luis Suarez aan Barcelona. Het gemis van de spits was de eerste competitiehelft enorm, met als gevolg een dramatische start voor The Reds.

Na de nederlaag tegen Crystal Palace moesten er veranderingen plaatsvinden. 'Het maakt niet uit hoeveel support je hebt vanuit de club, het team functioneerde niet en dat kon zo niet langer.' Rodgers, die al ervaring had met ontslag, wist hoe het spel gespeeld werd. 'Ik ken de situatie, toen ik manager was bij Reading kreeg ik ook al het vertrouwen van het bestuur. Na twintig wedstrijden was ik ontslagen.'

Na de nederlaag tegen Crystal Palace verloor Liverpool geen wedstrijd meer, zondag werd er met 2-1 gewonnen van nummer twee Manchester City. Momenteel staat de ploeg van Rodgers op de zesde plaats met twee punten achterstand op de nummer vier, Manchester United. De vierde plaats geeft aan het eind van het seizoen recht op deelname aan de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.