Rodgers: 'Liverpool niet gebaat bij trainerswissel'

Reacties

Brendan Rodgers staat flink onder druk bij Liverpool, maar denkt dat de club niets opschiet als het hem ontslaat. Dat zei hij na het gelijkspel (1-1) tegen Everton.

Rodgers: 'Liverpool niet gebaat bij trainerswissel'

Door de remise heeft Liverpool van zijn afgelopen zeven competitiewedstrijden er maar een gewonnen. Het rommelt daardoor op Anfield, maar Rodgers denkt dat hij de club nog veel kan bieden. 'Ik weet dat er van buitenaf druk gezet wordt op mij. Kranten moeten natuurlijk verkocht worden, maar ik heb niet het gevoel dat ik intern onder druk sta', aldus de Noord-Ier tegen Sky Sports.

'Elk seizoen weer raakt deze club zijn beste spelers kwijt. Dus je bent steeds met een wederopbouw bezig en dat vergt tijd. Daar zou een andere manager ook mee te maken hebben. Hij zou tegen dezelfde zaken aanlopen als ik', ging Rodgers verder. 'Ik denk dat ik belangrijk ben voor deze club en ik blijf me elke dag volledig inzetten, tenzij de club denkt dat het over een andere boeg moet.'

Rodgers was tevreden over het gelijkspel op bezoek bij Everton. 'Een punt pakken op bezoek bij je rivaal is altijd goed. Bovendien vond ik dat we heel aardig speelden. Mijn spelers hebben laten zien wat ze waard zijn en daar ben ik trots op.' Liverpool staat na de remise tiende, terwijl Everton zevende staat.

Martínez
Manager Roberto Martínez van The Toffees was na afloop echter niet tevreden: 'We hadden moeten winnen', zei de Spanjaard. 'Elke keer als we de bal op hun helft hadden, waren we dreigend. Helaas keepte hun doelman Simon Mignolet een geweldige wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.