Rodgers: 'Ik snap dat mijn positie niet stevig is'

Reacties

Manager Brendan Rodgers erkent dat zijn positie bij Liverpool in het geding is. Het toch al teleurstellende seizoen van de club kende een treffend einde met een 6-1 oorwassing op bezoek bij Stoke City.

Rodgers: 'Ik snap dat mijn positie niet stevig is'

Al in de aanloop naar het duel met Stoke schreven Engelse kranten dat Rodgers' positie wankel is. Na afloop van de slotwedstrijd van het seizoen erkende de manager dat hij in een lastig parket verkeert, hoewel hij denkt dat de club er niets mee opschiet indien hij ontslagen wordt.

'Als de eigenaars willen dat ik vertrek, zal ik vertrekken', aldus de Noord-Ier. 'Maar ik heb het idee dat ik Liverpool nog veel te bieden heb. Er is dit seizoen heel veel gebeurd rond de club en veel van die zaken hebben het werken voor mij erg lastig gemaakt. Maar ik snap dat wedstrijden zoals deze mijn positie er niet steviger op maken.'

Terugval
Liverpool heeft ten opzichte van het vorige seizoen een opmerkelijke terugval doorgemaakt. De traditieclub streed vorig jaar tot het laatst mee om de titel en eindigde tweede. Deze jaargang behaalden The Reds met de hakken over de sloot plaatsing voor de Europa League.

'Het is een heel zwaar seizoen geweest. Ik vind dat we de afgelopen weken zwaar tekort hebben geschoten met zijn allen', erkende Rodgers. 'Supporters hebben het recht boos op me te zijn. Ik ben verantwoordelijk en ik neem mijn verantwoordelijkheid. Dat doe ik door mijn eigen beslissingen te evalueren, want de club moet het volgend jaar een stuk beter doen. We mogen niet stil blijven staan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.