Rodgers: 'Het was bij vlagen adembenemend'

Reacties

Manager Brendan Rodgers heeft genoten van Liverpool tijdens de 5-1 overwinning op Arsenal. 'Het was bij vlagen adembenemend. Onze manier van druk zetten en onze doelpunten waren fantastisch.'

Rodgers: 'Het was bij vlagen adembenemend'

Liverpool maakte indruk door koploper Arsenal op een 5-1 nederlaag te trakteren. Binnen twintig minuten stond de ploeg van manager Rodgers al met 4-0 voor. 'De spelers waren briljant. We spelen thuis wel vaker erg goed, maar vandaag was echt alles bij ons ongelooflijk. Iedereen speelde fantastisch', klonk hij lovend in de Engelse media.

Tegen Arsenal gaf Liverpool dus een vervolg aan de goede thuisvorm dit seizoen. Van de dertien wedstrijden op Anfield werden er elf gewonnen. 'Een goede thuisvorm is van groot belang voor een topploeg. Dat zit al heel het seizoen goed', aldus Rodgers.

Toch hield hij een slag om de arm. 'We zijn niet terug in de titelrace. Kijk naar ons elftal en kijk dan eens naar de bank van Arsenal. Het is logisch dat je als kanshebber voor de titel wordt gezien als je de koploper verslaat, maar zo zie ik het niet. We willen gewoon zo hoog mogelijk eindigen', wilde hij het enthousiasme temperen.

Rodgers was lovend over Raheem Sterling. De negentienjarige flankspeler was tegen Arsenal goed voor twee treffers. 'Ik denk niet dat er een betere buitenspeler rondloopt in Engeland op dit moment. Hij was fenomenaal.'

'We worden beter en beter. En we hebben een hoop jonge spelers, die zich goed ontwikkelen. Die jonge, hongerige spelers vormen samen met onze ervaren mannen een geweldige mix', besloot de trotse manager.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.