Rodgers en Balotelli lyrisch over spektakelspeler Coutinho

Reacties

Philippe Coutinho manifesteert zich als de personificatie van het herboren Liverpool. Zondag tegen Manchester City was de begaafde Braziliaan weer doorslaggevend met een wereldgoal.

Rodgers en Balotelli lyrisch over spektakelspeler Coutinho

In de 75ste minuut besliste Coutinho de wedstrijd door bij een 1-1 stand naar binnen te snijden en de bal met rechts in de verre kruising te krullen. Vorige week was de 22-jarige dribbelaar al op vergelijkbare wijze bepalend. Toen velde hij Southampton met een fantastische knal die via de onderkant van de lat tegen de netten sloeg.

'We hebben hem twee jaar geleden voor tien miljoen euro gekocht. Als ik bedenk wat hij nu waard is, word ik er bijna bang van', sprak manager Brendan Rodgers na afloop. Liverpool plukte Coutinho in januari 2013 weg bij Internazionale, waar hij op de bank verpieterde.

Na de 2-1 zege op City nam zelfs Mario Balotelli de moeite Coutinho een pluim te geven. 'Coutinho is een fenomeen', aldus Super Mario, die in de zomer van 2010 al kortstondig ploeggenoot van de Braziliaan was bij Internazionale.

Supporters van Liverpool hoeven niet te vrezen voor een vertrek van Coutinho. De spektakelvoetballer verlengde onlangs zijn contract tot 2020. 'Aan hem gaan we nog jarenlang plezier beleven', concludeerde Rodgers dan ook.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.